Catering

Samen eten is samen genieten. Bij een feestje hoort lekker eten, wat op maat verzorgd kan worden. Van een uitgebreide luxe maaltijd tot een gewoon lekker hapje, alles is naar uw eigen wens in te vullen. Zelf afhalen of laten bezorgen en de afwas weer op laten halen? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Hapjes

Van warme tot koude hapjes, oude klassiekers tot de meer moderne varianten. Onze hapjes zijn op maat te bestellen en de favorieten selectie is terug te vinden in onze folder.
Laat ons uw wensen weten, en wij zorgen dat u heerlijke hapjes heeft om aan uw gasten te serveren.

 

BBQ

Barbecuën kan het hele jaar door, daarvoor hoeven we niet te wachten op de warme zomermaanden. We hebben een ruim assortiment barbecue producten op voorraad.
Op bestelling verzorgen wij ook complete barbecue partijen tot en met de afwas aan toe. Kijk hiervoor maar eens in onze BBQ folder.

Buffetten

De mogelijkheden voor onze buffetten zijn eindeloos, maar er blijven altijd een aantal gerechten favoriet. Deze hebben we opgenomen in onze buffetfolder. Liever advies op maat? Neem dan persoonlijk contact met ons op, we helpen u graag.

 

Onze folders

Hieronder vindt u de folders van onze complete pakketten op een rij. U kunt deze downloaden voor meer informatie. Heeft u hier vragen over of wilt u graag wat bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Hapjes folder

Bekijken

 BBQ folder

Bekijken

Buffet folder

Bekijken

Lekkere trek gekregen? Bestellen maar! of neem contact op voor advies of je vraag.