Onze folders

Hieronder vindt u de folders van onze complete pakketten op een rij.
U kunt deze downloaden voor meer informatie. Heeft u hier vragen over of wilt u graag wat bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Buffet folder

De buffetfolder is hier te dowloaden. Met de meest favoriete gerechten als standaard pakket samengesteld.

We bieden een buffet ‘standaard’ aan waarin de meest favoriete gerechten zijn geselecteerd. Gewoon lekkere gerechten van uitstekende kwaliteit. In ons buffet ‘wildseizoen’ kunt u heerlijke ambachtelijke gerechten proeven, passend bij het wildseizoen. Dit buffet is te verkrijgen van oktober t/m januari.

In deze folder is ook onze ‘Smikkelpan’ terug te vinden. Dit is een elektrische pan, vol lekkere hapjes die je alleen nog maar op hoeft te warmen. Zowel te gebruiken als maaltijd (aangevuld met wat salades en brood) of gewoon lekker als een hapje..

Download folder


 

Culinaire Doe-het-zelf pakketten

Lekker koken was nog nooit zo makkelijk.

Komplete pakketen voor het bereiden van een heerlijk stoofpotje voor 4 personen. Alle ingrediënten & het recept in één pakket!

Download bestand 


 

BBQ folder

Onze all-in BBQ pakketten op een rijtje, tot en met de schoonmaak van de barbecue.

Er zijn verschillende mogelijkheden: een basispakket dat naar wens kan worden aangevuld, een speciaal pakket met nét wat luxere salades, een pakket voor in de party pan en losse vlees pakketten. Voor elke gelegenheid een geschikt pakket.

Download bestand 

Lekkere trek gekregen? Bestellen maar! of neem contact op voor advies of je vraag.