Onze folders

Hieronder vindt u de folders van onze complete pakketten op een rij.
U kunt deze downloaden voor meer informatie. Heeft u hier vragen over of wilt u graag wat bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Buffet folder

De buffetfolder is hier te dowloaden. Met de meest favoriete gerechten als standaard pakket samengesteld.

Gewoon lekkere gerechten van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is er ook nog een “Speicaal” buffet en een “Wildseizoen” buffet waarbij de namen al voor zich spreken. En het is ook mogelijk om uw buffet uit te bereiden met een soepje vooraf en/of een dessert na. Alle standaard mogelijkheden staan in de folder, maar ook voor een buffet op maat kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Download folder


 

BBQ folder

Onze all-in BBQ pakketten op een rijtje, tot en met de schoonmaak van de barbecue.

Er zijn verschillende mogelijkheden: een basispakket dat naar wens kan worden aangevuld, een speciaal pakket met nét wat luxere salades, een pakket voor in de party pan en een luxe pakket met o.a. vis & hertenbiefstuk en heerlijke salades. Voor elke gelegenheid een geschikt pakket.

Download bestand 


 

Hapjes folder

De favoriete selectie van onze hapjes is in deze folder terug te vinden.

Met als uitblinker natuurlijk de smikkelpan. Deze pan is in twee varianten te verkrijgen: de “gewone” smikkelpan en de “hot & spicy” variant. Verder staat in deze folder ook nog het tapasbuffet. Een complete maaltijd bestaande uit diverse kleine hapjes. Deze maaltijd van koude en warme hapjes afgewisseld met lekkere salades is een echte aanrader.

Heeft u liever advies op maat? Neem dan persoonlijk contact met ons op.

Download folder

Lekkere trek gekregen? Bestellen maar! of neem contact op voor advies of je vraag.