Gevogelte

Gevogelte is de drijfveer, daar waar het allemaal mee begonnen is binnen het bedrijf: de kip. Met de jaren is het wat uitgebreider geworden dan alleen simpelweg de kip. Nu kunt u voor vrijwel alles op het gebied van gevogelte bij ons terecht, dus ook nog voor een “gewone” kip.

Kip

De kip die wij in onze winkel verkopen zijn kippen die zorgvuldig door ons zijn uitgekozen. Alle kipproducten worden door ons dagelijks vers en met de hand gesneden. In tegenstelling tot machinale productie wordt elk stukje kip afzonderlijk gekeurd. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit bieden. Ons kip assortiment is erg uitgebreid, het is teveel om op te noemen, kom het gerust met eigen ogen bekijken.

Grillen en roken

In onze keuken worden onze specialiteiten op ambachtelijke wijze gerookt en gegrilld. Vooral het roken is een vak apart en is volledig handgestuurd. De gerookte kipfilet en gerookte kippenvleugels zijn onze toppers.

Overig

Verse parelhoenders, maiskippen, coquelettes, kwartels, kalkoen, eendenborstfilets en eendenbouten zijn producten die je bij ons het hele jaar rond kunt vinden. Ook buiten de feestdagen om. De maaltijd kan elke dag een feest zijn.

Onze folders

Hieronder vindt u de folders van onze complete pakketten op een rij. U kunt deze downloaden voor meer informatie. Heeft u hier vragen over of wilt u graag wat bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

~ Doe-het-zelf-pakket ~

Bekijken

~ Kerstlijst ~

Bekijken

Lekkere trek gekregen? Bestellen maar! of neem contact op voor advies of je vraag.