Wild

Het hele jaar door is er wild verkrijgbaar, maar in de herfst- en wintermaanden is het aanbod compleet. Op 15 oktober begint in Nederland het officiële wildseizoen, voor de ambachtelijke poelier het mooiste seizoen van het jaar. Verantwoord eten van wat de natuur te bieden heeft. Biologischer dan dat kan het niet!

Klein wild

Het wild dat we in de winkel presenteren wordt dagelijks geselecteerd uit het aanbod dat we van de jagers krijgen. We maken al het wild geheel met de hand pan klaar. Mooier, eerlijker en ambachtelijker wordt het niet. Hazen, fazanten, wilde eenden, wilde konijnen, duiven en ganzen, deze zijn bij ons, zoveel mogelijk, afkomstig uit Nederland.

Grofwild

Onder het grove wild verstaan we de herten, reeën en wilde zwijnen. Voor waar mogelijk komt dit van Hollandse bodem, maar het grootste aanbod hiervan komt uit Duitsland. Gewoonweg omdat daar meer wild in de vrije natuur leeft dan in Nederland.

Overig

Wild is vol van smaak, over het algemeen heel mager en is rijk aan eiwitten en ijzer en arm aan vet. Over het algemeen laat het zich niet moeilijk bereiden, maar het heeft wat speciale aandacht nodig. Wij helpen u hier graag bij. Wilt u het toch liever niet zelf proberen? Dan hebben we ook een hele selectie aan kant en klare wildgerechten, waaronder onze hazenpeper volgens traditioneel familierecept.

Onze folders

Hieronder vindt u de folders van onze complete pakketten op een rij. U kunt deze downloaden voor meer informatie. Heeft u hier vragen over of wilt u graag wat bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

~ Doe-het-zelf-pakket ~

Bekijken

~ Kerstlijst ~

Bekijken

Lekkere trek gekregen? Bestellen maar! of neem contact op voor advies of je vraag.